sâmbătă, 27 decembrie 2014

Punct

...Mi s-a intamplat , intr-o zi , sa fac ceva ce orice om face , la randul sau. Mi s-a intamplat sa te privesc in ochi si sa simt ca timpul pur si simplu s-a oprit in loc. Am simtit ca nimeni in jurul meu nu mai conta , ca din acea zi vei intra in viata mea si ii vei da sens; si asa a si fost. Ai facut copilul din mine sa se maturizeze , sa invete sa isi aleaga persoanele de care are nevoie , l-ai invatat sa nu se increada in nimeni , ca la final , sa realizeze ca cel mai bun exemplu al neincrederii ai fost chiar tu.
S-a terminat , am ales sa pun punct , sa te scot din viata mea difinitiv , dar ma bucur ca ai facut parte din ea. M-ai facut sa ma simt iubita , m-ai facut sa plang , m-ai dezamagit , poate chiar m-ai facut sa te urasc pentru cateva clipe; stai linistit , nu te voi uri , voi trece peste , ma voi bucura daca vei fi fericit , respectat , iubit .. doar ca astept cu nerabdare ziua aceea cand imi vei da dreptate si iti va parea rau , ziua aceea cand o sa suferi la fel de mult cum am facut-o eu , ziua cand vei vrea sa te intorci, dar va fi mult, mult prea tarziu , ziua cand iti vei da seama ce ai pierdut : o persoana care te-ar fi iubit sincer si neconditionat , care ar fi dat tot doar ca sa iti fie bine , o persoana care nu ti-ar fi calcat stramb niciodata.

..Mi s-a intamplat sa ma indragostesc..

..dar povestea asta s-a sfarsit. Sper sa fii fericit si sa nu uiti ca, odata , demult , a fost in viata ta o femeie care te-a iubit si.. cine stie? Poate o face si in ziua de azi.