joi, 13 februarie 2014

O parte din viata mea

Am inteles,poate,de ce nu pot sa merg mai departe.La fiecare persoana observ un singur lucru:ca nu esti tu.Poate de aceea am indepartat oamenii care ma iubesc cu adevarat.
Chiar daca am ales sa te las sa pleci,in capul meu,in fiecare secunda,imi apare chipul tau,imi rasuna vocea ta,ma rascolesc amintiri de neuitat.
Nu te-am uitat;si nu stiu daca o pot face acum sau in viitorul apropiat.Din partea mea,a fost iubire,din partea ta a fost decat senzatia de atasare,o obisnuinta.In mine se da o lupta intre a merge mai departe sau a spera pentru eternitate la ceva ce nu sunt deloc sigura ca o sa mai fie.De cand nu mai esti in viata mea, parca odata cu tine a plecat tot ce aveam mai bun in mine.
Au fost zile in care ma rugam sa pot da timpul inapoi doar sa pot face ceva sa uit de noi.Ai distrus tot ce era frumos,tot ce ma facea sa zambesc,sa simt ca traiesc.Esti doar o parte din viata mea,poate cea mai frumoasa si tocmai de aceea nu pot sa te scot odata pentru totdeauna din ea.

miercuri, 5 februarie 2014

Am nevoie de mine!

Trec zile,nopti;trece timp pretios dintr-o viata.Timp pe care nimeni nu ti-l da inapoi.Sa iubesti implica multe riscuri.Riscul cel mai mare,de a fi ranit, urmarindu-te la tot pasul.Privind inapoi nu faci decat sa iti plangi de mila,sa nu reusesti sa lasi viata sa isi urmeze cursul,sa nu poti sa te bucuri de ea din adancul sufletului.
Aveam atata nevoie de o simpla imbratisare,de o vorba calda,de o privire intelegatoare,dar cand nimeni din jurul meu nu dadea importanta sentimentelor mele, m-am trezit la realitate.O realitate dura in care mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc.Nimanui nu ii pasa de nimeni altcineva decat de ei insisi.
Fericire,extaz,implinire,lacrimi,durere.
Iubirea este un joc pe care il poti juca doar in doi,dupa propriile reguli.Odata ce unul dintre jucatori renunta,tot ce ai construit pana in acel moment este distrus.Vine o zi cand trebuie sa te gandesti la cata nevoie ai de tine,nu de altii.

?

Azi,nu stiu ce ma deranjeaza;linistea care zace-n jurul meu sau spatiul gol de langa mine.Lipsa ta sau faptul ca nu-mi doresc certurile de nimic dintre noi.Promisiunile pe care le-am facut sau simplele cuvinte pe care nu le-am zis.Buzele tale fine pe care le ador sau lipsa lor. Trecutul sau prezentul.Ca am crezut in tine sau ca acum nu cred in nimic. Eu sau tu.Dorinta sau neputinta de a schimba totul intre noi. Dragostea sau distanta dintre noi.
In timpul zilei sunt tot ceea ce ti-ai dori sa fiu,sunt asa cum iubesti sa fiu.Cand vine seara insa,sunt doar eu cu mine. Sunt singura,atat de straina mie.Ultimele ganduri imi sunt singure,am mintea atat de limpede.Cand pierzi ultima bucatica de incredere se duce ultimul dram de imaginatie;se opreste productia ca intr-o economie bolnava. Asa-i si cu inima mea: nu pompeaza sange pentru ca nu are cui sa i-l transporte.Totul e in greva totala.Acum,am ajuns asa cum nimeni nu mi-a dorit sa ajung : o carcasa umana,imbracata frumos.

marți, 4 februarie 2014

Intr-un final..

Nu pot sa spun ca nu am luptat pentru ceea ce am iubit sau inca iubesc;nici eu nu stiu.In capul meu este o ceata totala,nu stiu incotro sa o apuc,de mana cui sa ma prind,in cine sa ma incred si in cine nu;sau poate trebuie sa plec pe drumul meu,singura,fara sa ma uit in spate sau sa ma gandesc la "ce ar fi putut sa fie daca..".
Dupa multe lacrimi si nopti nedormite,am ales.Am ales si sper ca am facut alegerea corecta. Am ales sa te las sa pleci,sa iti construiesti propria viata fara sa fiu si eu inclusa. Am ales sa iti dau sansa sa fii fericit fara mine,sa iei propriile decizii fara sa fii influentat de parerile altora,sa poti sa vezi realitatea prin ochii tai. Se spune ca atunci cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta si primesti iubire inapoi,nimic nu poate merge prost,dar uneori este mai bine sa il lasi sa plece,chiar daca doare;nu lasa durerea sa iti intunece gandurile,poate asa a fost sa fie,poate ti se pregateste ceva mai bun. Cert e ca amintirile nu ti le va sterge nimeni,vor ramane undeva unde doar tu vei avea acces la ele,iar peste ceva timp vei fi capabil sa te gandesti la ele fara sa mai oftezi sau sa mai ai lacrimi in ochi.Timpul,intr-un final,le va rezolva pe toate.