marți, 4 februarie 2014

Intr-un final..

Nu pot sa spun ca nu am luptat pentru ceea ce am iubit sau inca iubesc;nici eu nu stiu.In capul meu este o ceata totala,nu stiu incotro sa o apuc,de mana cui sa ma prind,in cine sa ma incred si in cine nu;sau poate trebuie sa plec pe drumul meu,singura,fara sa ma uit in spate sau sa ma gandesc la "ce ar fi putut sa fie daca..".
Dupa multe lacrimi si nopti nedormite,am ales.Am ales si sper ca am facut alegerea corecta. Am ales sa te las sa pleci,sa iti construiesti propria viata fara sa fiu si eu inclusa. Am ales sa iti dau sansa sa fii fericit fara mine,sa iei propriile decizii fara sa fii influentat de parerile altora,sa poti sa vezi realitatea prin ochii tai. Se spune ca atunci cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta si primesti iubire inapoi,nimic nu poate merge prost,dar uneori este mai bine sa il lasi sa plece,chiar daca doare;nu lasa durerea sa iti intunece gandurile,poate asa a fost sa fie,poate ti se pregateste ceva mai bun. Cert e ca amintirile nu ti le va sterge nimeni,vor ramane undeva unde doar tu vei avea acces la ele,iar peste ceva timp vei fi capabil sa te gandesti la ele fara sa mai oftezi sau sa mai ai lacrimi in ochi.Timpul,intr-un final,le va rezolva pe toate.

Un comentariu:

  1. Spunem mereu ca timpul este impotriva noastra,ca daca am avea mai mult timp poate lucrurile ar capata alt sens am avea mai multe posibile oportunitati.Timpul nu le rezolva pe toate ci noi,noi rezolvam totul cu proprile noastre puteri,sperante,convingeri.Cand incetam sa mai speram si lasam totul pe mana destinului nu facem altceva decat sa gresim.Trebuie sa incercam sa incercam pana la ultima noastra sansa,pana la ultima picatura de sudoare,cu o ultima suflare,cu o ultima miscare,chiar si tarandu ne putem spera la un eventual"o sa reusesc"decat un posibil"poate..".nu trebuie sa lasam un nod sa fie taiat inainte de a incerca sa l desfacem de a ne stradui de a ne bate capul cu probleme din interiorul nostru.Alegem de fiecare data calea ceea mai penibila,patetica,simpla sa renuntam spunand"asa a fost sa fie"sau"timpul le rezolva pe toate".Cum poate trecerea anilor, a secundelor, a fiecarei respiratii sa ne rezolve problemele.Sa speri nu e gresit dar sa sper in zadar e dezastruos.Viaata merge inainte,dar fao pe placul tau,sa simti ca prin prisma proprilor tale puteri,sacrificii,ai cladit nu un bloc un munte.

    RăspundețiȘtergere