sâmbătă, 27 decembrie 2014

Punct

...Mi s-a intamplat , intr-o zi , sa fac ceva ce orice om face , la randul sau. Mi s-a intamplat sa te privesc in ochi si sa simt ca timpul pur si simplu s-a oprit in loc. Am simtit ca nimeni in jurul meu nu mai conta , ca din acea zi vei intra in viata mea si ii vei da sens; si asa a si fost. Ai facut copilul din mine sa se maturizeze , sa invete sa isi aleaga persoanele de care are nevoie , l-ai invatat sa nu se increada in nimeni , ca la final , sa realizeze ca cel mai bun exemplu al neincrederii ai fost chiar tu.
S-a terminat , am ales sa pun punct , sa te scot din viata mea difinitiv , dar ma bucur ca ai facut parte din ea. M-ai facut sa ma simt iubita , m-ai facut sa plang , m-ai dezamagit , poate chiar m-ai facut sa te urasc pentru cateva clipe; stai linistit , nu te voi uri , voi trece peste , ma voi bucura daca vei fi fericit , respectat , iubit .. doar ca astept cu nerabdare ziua aceea cand imi vei da dreptate si iti va parea rau , ziua aceea cand o sa suferi la fel de mult cum am facut-o eu , ziua cand vei vrea sa te intorci, dar va fi mult, mult prea tarziu , ziua cand iti vei da seama ce ai pierdut : o persoana care te-ar fi iubit sincer si neconditionat , care ar fi dat tot doar ca sa iti fie bine , o persoana care nu ti-ar fi calcat stramb niciodata.

..Mi s-a intamplat sa ma indragostesc..

..dar povestea asta s-a sfarsit. Sper sa fii fericit si sa nu uiti ca, odata , demult , a fost in viata ta o femeie care te-a iubit si.. cine stie? Poate o face si in ziua de azi.

marți, 15 iulie 2014

Cand esti bun, esti luat de prost

A gresi e omeneste. A recunoaste ca ai gresit este primul pas spre a fi iertat; dar cand nu gresesti si lumea pur si simplu isi arata rautatea, este cel mai groaznic sentiment pe care ai putea sa il traiesti vreodata.
Am pierdut oameni dragi mie din cauza unor vorbe aruncate de altii, cu sau fara intentie; am vazut adevarata fata a oamenilor, am invatat sa imi aleg persoanele de care am nevoie, am plans , am ras ,am trecut prin toate astea ca sa imi dau seama ca nimeni nu e ceea ce pare. 
Cunoscuti, vad la tot pasul, dar cei pe care ii pot numi intr-adevar PRIETENI, ii numar pe degetele de la o singura mana.
Oamenii vin si pleaca; pleaca pentru totdeauna sau se intorc dupa o vreme, cand isi dau seama ca le era mai bine langa tine; totusi, cand o fac, este posibil sa fie mult prea tarziu.

luni, 30 iunie 2014

Turn the lights off

Prea multe s-au schimbat. Ne-am schimbat, totul s-a schimbat. Ne-am indepartat,am ajuns sa fim doi straini, sa nu avem curajul nici macar sa ne salutam.
Sunt constienta ca nu o sa te uit asa usor, ca nu o sa mi te pot scoate din suflet si ca o sa te iubesc mult timp de acum inainte; dar cu toate astea, este pentru prima data cand simt cu adevarat ca trebuie sa renunt. Viata merge inainte,orice s-ar intampla. Lucrurile care ni se intampla, au un scop, acela de a ne face mai puternici. Nu este un capat de lume,incerc sa ma incurajez si sa cred ca mi se pregateste ceva mai bun,desi,la un moment dat,tu ai fost,in ochii mei,cel mai bun lucru care mi se putea inatampla vreodata.
Mi-e sincer dor de tine si as da orice sa te mai privesc in ochi cum o faceam odata, sa pierd ore in sir stand in bratele tale, sa te am doar pentru mine..dar sunt sigura ca va veni o zi cand vei realiza ca ai pierdut luna in timp ce numarai stelele..

duminică, 4 mai 2014

Plec si nu ma mai intorc!

Nu-mi mai amintesc nici macar o imperfectiune de a ta,dar nu voi uita niciodata ca tu ai fost perfect in ochii mei.Nu-mi amintesc de cate ori m-ai facut sa plang,dar mereu imi voi aminti felul in care ma impacai si reuseai sa scoti de la mine cel mai sincer zambet pe care l-as fi putut avea vreodata.Nu am stiut mereu cum sa fac fata anumitor situatii,dar ai fost acolo sa ma inveti.Nu voi uita niciodata ca ai facut parte din viata mea si ca ai fost,pana acum,cea mai importanta.Nu-mi amintesc de cate ori ai plecat,dar nu voi uita ca mereu te-ai intors la mine.


Plec,pentru ca nu pot continua sa iubesc cat pentru amandoi.Plec,pentru ca m-am saturat pana peste cap sa te vad nepasandu-ti.Plec,pentru ca trebuie sa invat sa las trecutul in urma si sa ma concentrez asupra prezentului.Inca te vreau,inca imi e dor de tine,inca te iubesc nebuneste,dar a venit ziua in care am realizat ca totul e in zadar.

Ai grija de tine,straine..Nu uita ca nimeni nu te-a iubit ca mine!

miercuri, 23 aprilie 2014

Take your time

..pentru ca au fost nenumarate nopti nedormite,ganduri adunate,sentimente neimpartasite si priviri neintelese,am nevoie de mine;am nevoie de mine,cea care eram inainte ca tu sa intri in viata mea si sa ma dai peste cap,cum nimeni nu a mai fost capabil sa o faca pana acum.
Tot ce vreau acum e sa uit raul pe care,intentionat sau nu,mi l-ai facut si sa pot sa o iau de la capat,cu sau fara tine.
Avem nevoie de timp;timp in care sa ajungem sa luam decizii pe care mai tarziu sa nu le regretam.Trebuie sa uitam,pentru un moment,ceea ce simtim si sa ne amintim ceea ce meritam cu adevarat.Te vreau in fiecare secunda,chiar si atunci cand ma mint ca nu imi mai pasa.Caut in adancul sufletului meu si dau numai de tine,intreg..

sâmbătă, 29 martie 2014

1

A trecut un an de cand am zambit sincer pentru ultima data.Asta doar pentru ca TU erai cel care faceai ca totul sa fie posibil;am crezut ca atunci va fi un nou inceput pentru mine,inceputul pe care l-am asteptat atata vreme,de cand te-am privit prima data in ochi.Chiar daca s-au intamplat atat de multe intr-un an,chiar daca ne-am schimbat,chiar daca nu mai e ce a fost si chiar daca nu o sa mai fie,inca imi pasa;esti parte din viata mea,iar asta nu o sa uit niciodata.
Mergem inainte,dar pe drumuri diferite.Cine stie..poate candva ne vom intalni si vom inainta pe acelasi drum.

joi, 13 februarie 2014

O parte din viata mea

Am inteles,poate,de ce nu pot sa merg mai departe.La fiecare persoana observ un singur lucru:ca nu esti tu.Poate de aceea am indepartat oamenii care ma iubesc cu adevarat.
Chiar daca am ales sa te las sa pleci,in capul meu,in fiecare secunda,imi apare chipul tau,imi rasuna vocea ta,ma rascolesc amintiri de neuitat.
Nu te-am uitat;si nu stiu daca o pot face acum sau in viitorul apropiat.Din partea mea,a fost iubire,din partea ta a fost decat senzatia de atasare,o obisnuinta.In mine se da o lupta intre a merge mai departe sau a spera pentru eternitate la ceva ce nu sunt deloc sigura ca o sa mai fie.De cand nu mai esti in viata mea, parca odata cu tine a plecat tot ce aveam mai bun in mine.
Au fost zile in care ma rugam sa pot da timpul inapoi doar sa pot face ceva sa uit de noi.Ai distrus tot ce era frumos,tot ce ma facea sa zambesc,sa simt ca traiesc.Esti doar o parte din viata mea,poate cea mai frumoasa si tocmai de aceea nu pot sa te scot odata pentru totdeauna din ea.

miercuri, 5 februarie 2014

Am nevoie de mine!

Trec zile,nopti;trece timp pretios dintr-o viata.Timp pe care nimeni nu ti-l da inapoi.Sa iubesti implica multe riscuri.Riscul cel mai mare,de a fi ranit, urmarindu-te la tot pasul.Privind inapoi nu faci decat sa iti plangi de mila,sa nu reusesti sa lasi viata sa isi urmeze cursul,sa nu poti sa te bucuri de ea din adancul sufletului.
Aveam atata nevoie de o simpla imbratisare,de o vorba calda,de o privire intelegatoare,dar cand nimeni din jurul meu nu dadea importanta sentimentelor mele, m-am trezit la realitate.O realitate dura in care mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc.Nimanui nu ii pasa de nimeni altcineva decat de ei insisi.
Fericire,extaz,implinire,lacrimi,durere.
Iubirea este un joc pe care il poti juca doar in doi,dupa propriile reguli.Odata ce unul dintre jucatori renunta,tot ce ai construit pana in acel moment este distrus.Vine o zi cand trebuie sa te gandesti la cata nevoie ai de tine,nu de altii.

?

Azi,nu stiu ce ma deranjeaza;linistea care zace-n jurul meu sau spatiul gol de langa mine.Lipsa ta sau faptul ca nu-mi doresc certurile de nimic dintre noi.Promisiunile pe care le-am facut sau simplele cuvinte pe care nu le-am zis.Buzele tale fine pe care le ador sau lipsa lor. Trecutul sau prezentul.Ca am crezut in tine sau ca acum nu cred in nimic. Eu sau tu.Dorinta sau neputinta de a schimba totul intre noi. Dragostea sau distanta dintre noi.
In timpul zilei sunt tot ceea ce ti-ai dori sa fiu,sunt asa cum iubesti sa fiu.Cand vine seara insa,sunt doar eu cu mine. Sunt singura,atat de straina mie.Ultimele ganduri imi sunt singure,am mintea atat de limpede.Cand pierzi ultima bucatica de incredere se duce ultimul dram de imaginatie;se opreste productia ca intr-o economie bolnava. Asa-i si cu inima mea: nu pompeaza sange pentru ca nu are cui sa i-l transporte.Totul e in greva totala.Acum,am ajuns asa cum nimeni nu mi-a dorit sa ajung : o carcasa umana,imbracata frumos.

marți, 4 februarie 2014

Intr-un final..

Nu pot sa spun ca nu am luptat pentru ceea ce am iubit sau inca iubesc;nici eu nu stiu.In capul meu este o ceata totala,nu stiu incotro sa o apuc,de mana cui sa ma prind,in cine sa ma incred si in cine nu;sau poate trebuie sa plec pe drumul meu,singura,fara sa ma uit in spate sau sa ma gandesc la "ce ar fi putut sa fie daca..".
Dupa multe lacrimi si nopti nedormite,am ales.Am ales si sper ca am facut alegerea corecta. Am ales sa te las sa pleci,sa iti construiesti propria viata fara sa fiu si eu inclusa. Am ales sa iti dau sansa sa fii fericit fara mine,sa iei propriile decizii fara sa fii influentat de parerile altora,sa poti sa vezi realitatea prin ochii tai. Se spune ca atunci cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta si primesti iubire inapoi,nimic nu poate merge prost,dar uneori este mai bine sa il lasi sa plece,chiar daca doare;nu lasa durerea sa iti intunece gandurile,poate asa a fost sa fie,poate ti se pregateste ceva mai bun. Cert e ca amintirile nu ti le va sterge nimeni,vor ramane undeva unde doar tu vei avea acces la ele,iar peste ceva timp vei fi capabil sa te gandesti la ele fara sa mai oftezi sau sa mai ai lacrimi in ochi.Timpul,intr-un final,le va rezolva pe toate.

joi, 23 ianuarie 2014

17.

Am sperat ca o sa fie bine,ca lumea mea va incepe sa capete un nou sens,ca tot raul care mi-a fost facut se va intoarce,intr-un final,de unde a venit.Am pierdut 17 ani din viata incercand,sperand si invatand din greseli;insa a gresi e omeneste,totul consta in a nu face o tragedie din asta.Poate ca unii nu sunt pregatiti sa sufere atat,poate realitatea ii doboara de cele mai multe ori,intunecandu-le si cel mai mic colt de speranta ramas acolo,undeva unde se gandesc ca intr-o zi se va face dreptate.
Vinovatie?Da.O simt cu desavarsire.Sunt vinovata ca mi-am permis sa ma privesc in oglinda plangand pentru cineva care nu merita,cineva care ma face sa sufar,cineva care,desi in inima mea este cea mai importanta persoana,eu in a lui sunt doar o straina.
Privesc inainte si sper ca intr-o zi o sa fiu atat de puternica incat o sa trec peste toate si o sa accept ca viata te pune la incercare de cate ori are ocazia,fara sa te intrebe daca esti pregatit.Pur si simplu,o face!

17 la infinit;aici m-am oprit.